Ring på 53 19 86 15

Få et nyt flot badeværelse, der lever op til alle dine ønsker

Har du brug for et mere funktionelt badeværelse, der lever op til hele familiens behov? Skal du have det gamle renoveret eller skal du bygge helt nyt? Er det nu, du vil have det badekar eller de to håndvaske, du altid har drømt om? Så kan vi hjælpe dig.

Lad en specialist skabe indfri dine badeværelsesdrømme

Vi er specialiseret i at skabe nye badeværelser og indfri alle dine ønsker – både hvis du skal have renoveret dit eksisterende badeværelse eller hvis du skal have bygget nyt. Du er sikker på at få et veludført resultat med sans for selv den mindste detalje.

Vi ved, at et badeværelse ikke kun skal være flot men også funktionelt, så det lever op til hele familiens behov i en travl hverdag. Det hjælper vi med, når jeg rådgiver om valg af installationer, sanitet, belægning på gulv, vægge og loft mv.

Sikker og præcis vådrumssikring

Samtidig sørger vi for effektiv vådrumssikring af gulv og vægge på hele badeværelset udført efter SBi 252 anvisningerne, der kvalitetsmæssigt lever op til alle lovkrav.

Vi etablerer vådrumsmembraner bag klinker og fliser og sørger for korrekt vådrumsbehandling

Skønne natursten eller flotte fliser

Med en sikker hånd kan vi udføre alle typer af flise- og klinkearbejde. Du kan vælge mellem en lang række fliser eller natursten, som er både skridsikre og modstandsdygtige overfor meget kalk i vandet.

Klassisk flotte fliser skaber en god harmoni på badeværelset og fås i mange varianter, men flere og flere vælger en skøn natursten så som granit, marmor eller sandsten. Du kan altid spørge os til råds omkring flisevalg, for du skal være opmærksom på, at faktorer såsom badeværelsets størrelse og lysindfaldet har stor betydning for hvordan fliserne kommer til at fremstå.

Store flader og rene linjer

Klinker eller fliser i store formater findes i størrelsen fra 60*60 cm til 120*300 cm. De giver virkelig nogle flotte flader og er særligt populære på badeværelser, hvor de både bruges i brusenicher samt på gulv og vægge. Vi har stor erfaring med storformatsfliser og kan levere et præcist resultat. De store flader skaber ro og harmoni i rummet, og du undgår samtidig alt for mange furer.

Totalentreprise – én kontaktperson

Få en tryg proces hvor du kun skal forholde dig til én kontaktperson. Vi har et netværk af samarbejdspartnere blandt dygtige håndværkere og kan tilbyde en totalentreprise på dit badeværelse, hvor vi udfører alt murer- og flisearbejde og inddrager tømrer, malere, vvs’ere og elektriker mv. efter behov.

Få præcis vejledning og gode råd hele vejen igennem

Jeg kommer gerne med gode ideer, anbefalinger og inspiration undervejs i processen med at designe alle detaljer på dit badeværelse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon:

53 19 86 15 eller e-mail: info@airasbyg.dk. Vi arbejder på hele Sjælland.