Badeværelse

Få et nyt flot badeværelse, der lever op til alle dine ønsker

Har du brug for et mere funktionelt badeværelse, der lever op til hele familiens behov? Skal du have det gamle renoveret eller skal du bygge helt nyt? Er det nu, du vil have det badekar eller de to håndvaske, du altid har drømt om? Så kan jeg hjælpe dig. 

Lad en specialist skabe indfri dine badeværelsesdrømme

Jeg er specialiseret i at skabe nye badeværelser og indfri alle dine ønsker – både hvis du skal have renoveret dit eksisterende badeværelse eller hvis du skal have bygget nyt. Du er sikker på at få et veludført resultat med sans for selv den mindste detalje.

Jeg ved, at et badeværelse ikke kun skal være flot men også funktionelt, så det lever op til hele familiens behov i en travl hverdag. Det hjælper jeg med, når jeg rådgiver om valg af installationer, sanitet, belægning på gulv, vægge og loft mv.

Sikker og præcis vådrumssikring 

Samtidig søger jeg for effektiv vådrumssikring af lofter, gulv og vægge på hele badeværelset, der kvalitetsmæssigt lever op til alle lovkrav. Jeg etablerer vådrumsmembraner bag klinker og fliser og sørger for korrekt vådrumsbehandling ved filtopsætning. 

Skønne natursten eller flotte fliser

Med en sikker hånd kan jeg udføre alle typer af flise- og klinkearbejde. Du kan vælge mellem en lang række fliser eller natursten, som er både skridsikre og modstandsdygtige overfor meget kalk i vandet.

Klassisk flotte fliser skaber en god harmoni på badeværelset og fås i mange varianter, men flere og flere vælger en skøn natursten så som granit, marmor eller sandsten. Du kan altid spørge mig til råds omkring flisevalg, for du skal være opmærksom på, at faktorer såsom badeværelsets størrelse og lysindfaldet har stor betydning for hvordan fliserne kommer til at fremstå.

Store flader og rene linjer

Klinker eller fliser i store formater findes i størrelsen fra 60*60 cm til 120*300 cm. De giver virkelig nogle flotte flader og er særligt populære på badeværelser, hvor de både bruges i brusenicher samt på gulv og vægge. Jeg har stor erfaring med storformatsfliser og kan levere et præcist resultat. De store flader skaber ro og harmoni i rummet, og du undgår samtidig alt for mange furer. 

Totalentreprise – én kontaktperson 

Få en tryg proces hvor du kun skal forholde dig til én kontaktperson. Jeg har et netværk af samarbejdspartnere blandt dygtige håndværkere og kan tilbyde en totalentreprise på dit badeværelse, hvor jeg udfører alt murer- og flisearbejde og inddrager tømrer, malere, vvs’ere mv. efter behov. 

Få præcis vejledning og gode råd hele vejen igennem 

Jeg kommer gerne med gode ideer, anbefalinger og inspiration undervejs i processen med at designe alle detaljer på dit badeværelse. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon: 2629 2010 eller e-mail: kontakt@airasbyg.dk. Jeg arbejder på hele Sjælland. 

Galleri

 

Læs mere om

Årets Murer