Alt i flisearbejde

Unikt og præcist flisearbejde, der holder

Dit valg af fliser, klinker eller naturstenfliser skal passe ind i husets øvrige materialer. Det er samtidig en god mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk i kraft af særlige detaljer eller når du vælger farver og mønstre.

Jeg har solid erfaring med at udføre flisearbejde, der holder, og evner at skabe unikke og personlige løsninger til din bolig, som samtidig passer til bygningens karakter. Jeg vil altid gerne  rådgive om muligheder og løsninger undervejs i processen og arbejder på hele Sjælland.

Klassiske fliser eller klinker & robuste natursten 

Keramiske fliser og natursten er en robust løsning  til din bolig. Natursten kan være marmor, granit, skifter eller sandsten, hvor overfaldebehandlingen kan være vidt forskellig  og derfor give unikke udtryk til din bolig. Udendørsnatursten er et utrolig flot valg til fx indkørsler, trapper eller terrasser, mens marmor er frostfølsom og i stedet et populært valg til badeværelser. 

Jeg leverer flot flisearbejde i alle rum

Jeg bruger altid kun de bedste materialer på markedet, hvilket skaber utrolig holdbare løsninger i din bolig.  Hvad enten du beslutter dig for klinker, natursten eller fliser, kan jeg hjælpe og har blandt andet gode erfaringer med:

  • flisearbejde i køkkenalrum og bryggers
  • en totalløsning på badeværelset 
  • robust fliseløsninger på terrasser, hovedtrapper og indkørsler 
  • udestuer, kælderrum og lignende.

Specialist i storformatsfliser

Jeg arbejder med klinker eller fliser i storformat, hvilket er i størrelsen fra 60*60 cm og op til 120*300 cm. Det skaber nogle flotte enkle og harmoniske overflader, som samtidig  er utrolig praktisk i vådrum, da du undgår alt for mange fuger. En storformatsløsning kan passe ind i stort set alle rum men er særlig populære i brusenicher og i køkkenalrum. 

Vådrumssikring mod vandskader og skimmelsvamp

Med vådrumsmembraner og korrekt vådrumsbehandling kan jeg etablere et fuldstændig effektivt værn mod vandskader, skimmelsvamp og fugt på badeværelser og i andre vådrum. Jeg kan omlægge eksisterende membraner eller etablere helt nye, så de lever op til alle lovmæssige krav.

Muligt at tilvælge epoxyfugemasse 

Jeg bruger altid fugemasser af høj kvalitet, som forhindrer snavs og skidt i at sætte sig mellem fliserne. Hvis  du har brug for fuger med en særlig  slidstærk og vandafvisende karakter, vil epoxyfugemasse være et godt tilkøb. Det er en virkelig  vandtæt og fugtafvisende løsning, som holder mange år ind i fremtiden. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig

Lad mig komme med gode ideer, anbefalinger og inspiration i dit valg af fliser, klinker eller natursten. Du er meget velkommen til at ringe på telefon 2629 2010 eller e-maile til kontakt@airasbyg.dk. Jeg arbejder på hele Sjælland. 

Galleri

 

Læs mere om

Årets Murer