Ring på 53 19 86 15

Unikt og præcist flisearbejde, der holder

Dit valg af fliser, klinker eller naturstenfliser skal passe ind i husets øvrige materialer. Det er samtidig en god mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk i kraft af særlige detaljer eller når du vælger farver og mønstre.

Vi har solid erfaring med at udføre flisearbejde, der holder, og evner at skabe unikke og personlige løsninger til din bolig, som samtidig passer til bygningens karakter. Vi vil altid gerne rådgive om muligheder og løsninger undervejs i processen og arbejder på hele Sjælland.

Klassiske fliser eller klinker & robuste natursten

Keramiske fliser og natursten er en robust løsning til din bolig. Natursten kan være marmor, granit, skifter eller sandsten, hvor overfladebehandlingen kan være vidt forskellig og derfor give unikke udtryk til din bolig. Udendørsnatursten er et utrolig flot valg til fx indkørsler, trapper eller terrasser, mens marmor er frostfølsom og i stedet et populært valg til badeværelser.

Vi leverer flot flisearbejde i alle rum

Vi bruger altid kun de bedste materialer på markedet, hvilket skaber utrolig holdbare løsninger i din bolig. Hvad enten du beslutter dig for klinker, natursten eller fliser, kan vi hjælpe og har blandt andet gode erfaringer med:

· flisearbejde i køkkenalrum og bryggers
· en totalløsning på badeværelset
· robust fliseløsninger på terrasser, hovedtrapper og indkørsler
· udestuer, kælderrum og lignende.

Specialist i storformatsfliser

Vi arbejder med klinker eller fliser i storformat, hvilket er i størrelsen fra 60*60 cm og op til 120*300 cm. Det skaber nogle flotte enkle og harmoniske overflader, som samtidig er utrolig praktisk i vådrum, da du undgår alt for mange fuger. En storformatsløsning kan passe ind i stort set alle rum men er særlig populære i brusenicher og i køkkenalrum.

Vådrumssikring mod vandskader og skimmelsvamp

Med vådrumsmembraner og korrekt vådrumsbehandling kan jeg etablere et fuldstændig effektivt værn mod vandskader, skimmelsvamp og fugt på badeværelser og i andre vådrum. vi kan omlægge eksisterende membraner eller etablere helt nye, så de lever op til alle lovmæssige krav.

Lad os komme med gode ideer, anbefalinger og inspiration i dit valg af fliser, klinker eller natursten.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 53 19 86 15 eller e-maile til info@airasbyg.dk vi arbejder på hele Sjælland.

Må vi give dig et
uforpligtende tilbud?

Få et tilbud på dit næste projekt hos Airas Byg ApS. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.