Om Mathias Airas

ejer og murermester

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er uddannet murer med særlige kompetencer for at skabe yderst funktionelle badeværelser ved at renovere eller bygge nyt. Jeg er specialist inden for alle former for klinke- og flisearbejde, herunder også storformatsfliser, men løser også øvrige mureropgaver – både som murer og som totalentreprenør. Jeg lægger vægt på altid at levere et grundigt stykke arbejde og skabe præcise og professionelle resultater, som lever op til kundernes ønsker.

Jeg får løbende ny viden og bliver opdateret på udviklingen inden for murerfaget ved blandt andet at deltage i efteruddannelse. Desuden har jeg selvfølgelig alle de nødvendige kurser på plads, fx vådrumskurser, kurser i at arbejde med fliser i storformat, stilladskurser mv.

Murerfirmaet Mathias Airas ApS blev etableret i 2014, men jeg har arbejdet som selvstændig murermester siden 2007. Firmaet er medlem af Dansk Byggeri. Derfor er det også en del af Byg Garanti, som garanterer kvalitetsløsninger og forsikrer private kunder for op til 150.000 kr. pr. sag. Se mere på: byggaranti.dk

 

Årets Murer
I 2015 blev jeg kåret som Årets Murer. Det er en titel, der tildeles på baggrund af anmeldelser fra tilfredse kunder på Anmeld Håndværker. Herefter nomineres de bedste håndværkere og bliver bedømt af et dommerpanel.

 

Læs mere om

Årets Murer