Ring på 53 19 86 15

Øvrigt murerarbejde

Skal du bygge nyt eller bygge om?

Alle huse afspejler den tid, de er opført i. Det gælder både i stil og i valg af materialer. Du kan vælge at forny dit hus i en mere moderne stil eller bevare den klassiske stil. Ved begge løsninger er det muligt at tage hensyn til det oprindelige udseende og få et smukt resultat.

Lad os hjælpe dig med at bevare overblikket og komme med professionel rådgivning til dit byggeprojekt. Jeg kan stå for totalentreprisen, så du kun behøver at forholde dig til én kontaktperson. Vi giver naturligvis professionel rådgivning undervejs, både vedrørende æstetiske og arkitektoniske overvejelser samt valg materialer og budget.

En omfattende renovering muliggør nytænkning

En renovering kan være omfattende og er derfor en god mulighed for at genoverveje din ejendoms facetter og karaktertræk. Eksempelvis etablere et køkkenalrum med en ny rumfordeling, få nyt murværk, et større badeværelse, en mere funktionel løsning i husets bryggers eller noget helt andet.

Det giver ofte mange ekstra kvadratmeter at få fuldt udbytte af en ejendoms kælder og loft. De ekstra rum kan udnyttes til børneværelser, gæsteværelser, badeværelser eller måske en stor spisesal eller en hjemmebiograf. Med en renovering kan jeg bevare det eksisterende og bruge det som udgangspunkt for de nye, der bygges.

Indvendigt og udvendigt murerarbejde

Vi udfører alle former for murerarbejde og har god erfaring med:

· Renovering af kælder og loft, herunder muligheden for at gøre rummene beboelige
· Taglægning og etablering af tagvinduer
· Reparation af skorstene og facader
· Opmuring af terrasser og helt nye rum
· Reparation af hovedtrapper
· Ændringer af skillevægge og rumfordeling
· Nye døre og vinduer
· Facadeændringer i form af puds eller beklædning
· Etablering af nye rum eller ombygning køkken eller badeværelse

Velholdt ejendom med høj værdi

Facader slides af vind og vejr og kan slå revner, blive utætte og beskadige fundamentet. Ved løbende vedligehold af din ejendom bevarer den sin værdi, ligesom alting holder meget længere, end hvis det får lov til at forfalde. Brug vores hjælp til at vedligeholde din ejendom.

Du er meget velkommen til at kontakte os

Vi udfører alle opgaver med kvalitet og professionalisme, og du er meget velkommen til at kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 53 19 86 15 eller e-mail: info@airasbyg.dk.