Jeg udfører

Alt murerarbejde udføres solidt og professionelt

Jeg udfører professionelt murerarbejde over hele Sjælland på din bolig, din erhvervsejendom eller dit sommerhus. Jeg er uddannet murer og er specialiseret indenfor badeværelser, klinke- og flisearbejde. Læs mere om det, jeg tilbyder:

Jeg tænker altid i nye funktionelle løsninger og kommer med anbefalinger og gode råd til mine kunder. Jeg kan skabe nye badeværelser, køkkenalrum, udestuer, ekstra værelser mv., så du får mange flere veludnyttede kvadratmeter.

Forsikringssager
Hvis din bolig er blevet beskadiget, rykker jeg gerne ud og reparerer, så du slipper for midlertidige løsninger. Du kan trygt kontakte mig i forbindelse med en forsikringssag, hvor du skal have udbedret skader.

En forsikringsskade skyldes ofte indbrud, stormskade, vandskade i kælderen, revner i murværket, løse tagsten eller lignende. Jeg har ekspertisen til at vurdere omfanget af de fleste skader og kan udføre det nødvendige murerarbejde.

Overlad totalentreprisen til mig
Står du overfor en tilbygning eller renovering af dele af din bolig? Så kan du trygt overlade hele processen fra nedrivning til genopbygning til murermester Mathias Airas. Jeg har et godt samarbejde med andre faggrupper og firmaer og styrer gerne totalentrepriser, så du kun skal forholde dig til én kontaktperson.

En del af Byg Garanti
Murermester Mathias Airas Aps er som medlem af Dansk Byggeri en del af Byg Garanti. Det er din garanti for kvalitetsløsninger og en ordning, som forsikrer private for op til 150.000 kr. indsæt hyperlink til https://www.byggaranti.dk/

Kontakt Mathias Airas
Du er altid velkommen til at kontakte mig, og du kan ringe på 3234 9730 eller skrive til kontakt@airasbyg.dk. Jeg holder til i Dianalund, Vestsjælland.

 

Læs mere om

Årets Murer